Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
neděle 8. 2. 2009 od  
3:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Suchý M., Černý J., Provazník L., Tuček J., Denemarek L., Dočkal M., Conk F., Dvořák M., Špaček T., Vodička O., Voslář J., Chvapil T.

Souboj dvou celků ze spodních příček tabuky přinesl urputný boj o každý metr ledu. V první třetině se hrálo většinou před brankou hostů, ale bez výraznějších šancí na obou stranách. Do největší střelecké příležitosti první části hry se dostal již v 5. minutě Provazník, ale jeho střela z kruhu těsně minula hostující branku. A když jsme v 16. minutě nedokázali proměnit 80 vteřin dlouhou přesilovku 5 na 3, tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu.
Druhá třetina přinesla již vyrovnanější souboj a také více střeleckých příležitostí na obou stranách. Do vedení jsme se dostali ve 22. minutě po akci Provazníka, když projel ze středního pásma a jeho střela z prostoru mezi kruhy zpoza bránícího hráče skončila nad ramenem hostujícího brankáře. Za další dvě minuty jsme vedli již o dvě branky, opět po akci prvního útoku, když se protlačil před bránícího hráče Dočkal a jeho přihrávku před branku protlačil přes brankáře do sítě zcela volný Conk. Že přesilovky nejsou většinou naší předností bylo opět potvrzeno ve 27. minutě, když hosté zachytili naši rozehrávku ve středním pásmu a střela od modré jednoho z nejnebezpečnějších hráčů hostí Lukáška skončila v horním růžku naší branky - 2:1. Ve 37. minutě při hře 4 na 4 vzorově sehráli přečíslení 2 na 1 dvojice Dvořák s Conkem a pro druhého jmenovaného již nebyl problém do prázdné branky zvýšit naše vedení na 3:1.
V závěrečné části hry jsme opět viděli spíše urputný boj, než překrásné hokejové akce. Tento průběh hry nám ale vyhovoval a naše soustředěná obrana nepouštěla hostující tým do žádných brankových akcí. Změnu výsledku nepřinesla ani minutová power-play hostujícího celku a tak jsme po zásluze vybojovali první výhru v soutěži a svého dnešního soupeře předskočili a odsunuli na poslední místo v tabulce.