Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
sobota 31. 1. 2009 od  
11:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Suchý M., Černý J., Chvapil T., Provazník L., Denemarek L., Tuček J., Conk F., Dvořák M., Voslář J., Vodička O., Dočkal M.
V pokračování soutěže jsme zavítali na novobydžovský led pouze s deseti zdravými hráči. Domácí tým v sestavě i s hráči již hrající krajskou soutěž dospělých nás v úvodu zamkl v obranné třetině a již ve 2. minutě se střelou od modré ujal vedení. Hra se potom částečně vyrovnala a naše snaha byla korunována i brankově, poté co Provazník na obrané modré vystihl rozehrávku domácích, ujel obraně a střelou do horního růžku srovnal stav na 1:1. Obrovskou šanci na obrat měl na své holi Tuček, ale svůj výpad tváří v tvář s brankářem zakončil blafákem mimo tři tyče.
Ve druhé třetině jsme opět s favoritem sehráli vyrovnanou partii. Nejdříve se ale domácí dostali do dvoubrankového vedení, když ve 24. minutě zůstal osamocený domácí hráč před brankou a následně ve 25. minutě jsme nechali hráče odjet z rohu bez atakování a jeho bekendové nahození propadlo mezi nohy brankáře Suchého. Pak již přišli také naše šance a v čase 27:50 jsme viděli i branku, když vystřelený puk se odrazil od něčí brusle v souboji obránce s Voslářem. Pan rozhodčí ale celou situaci posoudil jako úmyslné kopnutí a tuto branku neuznal. V další velké šanci se po kombinaci celého druhého útoku ocitl Voslář ve 30. minutě, ale sám před brankářem zamířil mimo levé tyčky. Přesilovkovou branku ve 38. minutě po kombinaci na jeden dotek již pan rozhodčí uznal a do kabin jsme šli za příznivého stavu 2:3.
Třetí část hry byla ovlivněna několika faktory - brzké obdržené branky, docházející síly a vyloučení. Po dvou slepených brankách po podobných akcích na přelomu 41. a 42. minuty domácí tým rozhodl o vítězi utkání a tento fakt jim dal křídla. Na ledě již existovalo pouze jedno mužstvo, to domácí a když pan rozhodčí poslal na 10 minut osobního trestu Tučka naše hra se rozpadla již definitivně. V posledních šesti minutách zápasu jsme inkasovali další branky po zbytečných chybách v obranném pásmu a zvláště poslední tři minuty byly hrůzné, neboť během 160 vteřin jsme obdrželi 4 branky.