Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
pátek 30. 1. 2009 od  
3:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Černý J., Janský L., Hodač P., Denemarek L., Voslář J., Doležal J., Bartoš P., Hruška J., Vodička O., Dörre F., Dušek A.
V utkání na jičínském otevřeném zimním stadionu jsme nastoupili bez několika hráčů základní sestavy, ale to neomlouvá předvedenou hru proti poslednímu týmu tabulky. Místo abychom diktovali tempo hry a předvedli nějaké akce k potěšení přítomných věrných fanoušků, tak jsme předváděli hru plnou nepřesností, bez pohybu a nápadu.
První branku jsme viděli v 5. minutě když Voslář zpoza branky našel před brankou domácích volného Doležala a ten nadvakrát otevřel skóre utkání. Domácí srovnali stav po první vážnější akci v 6. minutě poté, co tečované nastřelení puku neobsazeným bekem našlo úplně volného hráče u tyčky a ten uklidil do prázdné. Do vedení jsme šli v 10. minutě po akci Hrušky, když projel z vlastního pásma až do úspěšného zakončení blafákem.
Ani druhá třetina nepřinesla líbivější podívanou. Domácí mladý tým se dočkal vyrovnání na 2:2 ve 24. minutě, když vyvážející Černý ztratil ve středním pásmu puk, žádný útočník ho nezastoupil a přečíslení 2 na 1 bylo zakončeno střelou pod horní tyčku. Opětovné vedení jsme získali ve vlastním oslabení, když u mantinelu vybojoval puk Vodička a jeho přihrávka našla u branky volného Hrušku. Ve 29. minutě jsme potvrdili vedení po takřka totožné akci, Vodička u mantinelu získává puk, posunuje na volného Hrušku a ten celou akci vyšperkovává přihrávkou ještě do vyloženější šance na Hodače. Bohužel to byl zase na dlouhou dobu poslední hokejový okamžik.
V nástupu do třetí třetiny jsme hráli druhou přesilovku a o její využití se postaral Černý střelou od modré - 5:2. O zdramatizování vývoje utkání jsme se přičinili v 50. minutě, kdy si sami naši hráči tak dlouho ve vlastním pásmu motali puk pod nohami, až se objevil u úplně volného domácího hráče před brankářem Novohradským a prostřelil ho střelou nad lapačku. Definitivní podobu ve skóre nepovedeného utkání dal v 56. minutě Vodička po objetí celé útočné třetiny střelou přesně k tyčce.