Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
neděle 25. 1. 2009 od  
6:0

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Černý J., Janský L., Hodač P., Denemarek L., Hruška J., Chvapil T., Lochman J., Voslář J., Vodička O., Bartoš P.
Na lomnický tradičně výborně připravený led jsme zajížděli pouze s deseti hráči a pro většinu týmu to byl již třetí náročný zápas o tomto víkendu. Na pohybu hráčů a nasazení byl tento fakt velmi zřetelný a kontrastoval s jakou chutí hrál domácí tým. Za celý zápas jsme nevyhráli snad jediný osobní souboj a nevypracovali si nějakou 100% šanci. Naše výpady většinou končili střelou ze střední a větší vzdálenosti, se kterými si poradil domácí brankář, nebo kličkami v rohu hřiště bez zakončení.
Domácí se ujali vedení v 9. minutě, když před najetým domácím hráčem všichni ustupovali tak dlouho, až ten se dostal do výhodné střelecké pozice. Za půl minuty to bylo již 2:0 po chybě Denemarka který doslova daroval puk za brankou lomnickému hráči, který si vybruslil před branku a se štěstím procedil puk za brankovou čáru.
Ve druhé třetině jsme ve 25. minutě hráli přesilovou hru, ale sami inkasovali, když se za našimi obránci náhle objevil domácí hráč a svůj brejk brankově zakončil. V polovině utkání padla asi nejhezčí branka, když dvojice domácích hráčů vyšachovala naši obranu rychlou a přesnou kombinací.
V 52. minutě slaboučké Vodičkovo vyhození ze třetiny zachytil domácí napadající hráč, proskočil mezi obránci a z otočky klepl do puku a ten skočil v brance. Závěrečnou branku jsme inkasovali v 54. minutě, když naši všichni hráči pouze stáli před naší brankou a koukali jak bruslící domácí kombinují.