Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
sobota 24. 1. 2009 od  
4:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Suchý D., Černý J., Janský L., Hodač P., Denemarek L., Hruška J., Chvapil T., Lochman J., Voslář J., Vodička O., Doležal J., Bartoš P.

Ve třetím vzájemném utkání s týmem Jaroměře jsme se ujali vedení ve 12. minutě, když střelu Lochmana od modré hostující brankář neudržel a pro dojíždějícího Denemarka již nebyl problém dostat puk do prázdné branky. Potvrdit vedení se povedlo v prvním oslabení, když ve středním pásmu vypíchl obránci puk Voslář a svůj výpad zakončil nechytatelnou střelou do horního růžku.
Ve druhé dvacetiminutovce jsme ve 23. a 25. minutě promarnili dvě obrovské šance na potvrzení vedení a rozhodnutí zápasu, když své samostatné úniky neproměnili Hruška a Bartoš. Hosté se do zápasu dostali dorážkou střely pouhou vteřinu před ukončením přesilovky v polovině utkání. Za další dvě minuty jsme opět vedli o dvě branky, když na modré zachytil puk Vodička a jeho střelu těsně před brankou tečoval Hruška. V závěru třetiny nás hosté začali přebruslovat a zle nám zatápěli v naší třetině, naštěstí bez brankového efektu.
Ve třetí části hry jsme po hrubých chybách dovolili soupeři vyrovnat stav. Nejdříve ve 44. minutě přečílení tří jaroměřských hráčů na jednoho, osamocený Černý řešil zbytečnou hrou do těla, propadl a 3 na 0 = gól. Za další tři minuty Chapilovo vyhození z obraného pásma trefilo hostujícího hráče a ten střelou do víka srovnal stav na 3:3. Do opětovného vedení jsme se dostali v 50. minutě po Vodičkově akci, když v útočné třetině vybojoval puk a z kruhu pro vhazování trefil přesně růžek branky. Hosté potom v 52. minutě proměnili další přesilovou hru a opět vyrovnali po střele po ledě od modré, která zapadla přesně k tyči. V závěru utkání jsme si dokázali vytvořit tlak v útočné třetině, ale branku se nám vsítit již nepodařilo a tak utkání skončilo asi zaslouženou remízou.