Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
sobota 17. 1. 2009 od  
3:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Suchý D., Černý J., Janský L., Hodač P., Denemarek L., Lochman J., Chvapil T., Dušek A., Voslář J., Vodička O., Bartoš P., Beneš P., Hruška J., Lopata K.
V promrzlé hronovské aréně jsme inkasovali již po 41 vteřinách hry, kdy jsme nechali z rohu vyjet hráče do zakončení a ten z úhlu první střelou otevřel skóre utkání. Ještě hůře bylo v 6. minutě, když domácí využili dorážkou svoji první přesilovku a zvýšili své vedení na 2:0. Naše předváděná hra v první desetiminutovce byla žalostná a v té chvíli by na zvrat v utkání nevsadil asi nikdo. Naštěstí si na své střelecké chvíle z prvního utkání na hronovském ledě vzpomněl Hodač a po dvou totožných akcích s patřičnou dávkou štěstí vyrovnal.
Ve druhé třetině se naše hra postupně zlepšovala a přebírali jsme otěže zápasu do svých rukou. Brankově jsme se dokázali prosadit až ve 32. minutě, když si do střelecké pozice najel Hruška a střelou do víka otočil skóre utkání v náš prospěch. Potvrzení vedení jsme se dočkali ve 38. minutě, když po vybojovaném puku ve středním pásmu ujeli v samostatném úniku Bartoš s Vodičkou a prvně jmenovaný vzal zakončení na sebe a prostřelil brankáře domácích.
Třetí třetinu jsme začínali v dohrávaném oslabení z předchozí části a stažením hry na dvě pětky. Po úspěšně odehraném oslabení jsme hráli přesilovku naopak my a těsně po jejím skončení zvýšil na 5:2 Lochman střelou do prázdné branky, když předtím 100% tutovku neproměnil Chvapil. Šestou branku si doslova ubojoval Vodička, když natřikrát vybojoval a vzápětí ztratil puk, až po posledním souboji před brankou jeho bekendové nahození proklouzlo do branky. O zdramatizování se nechtěně přičinil Denemarek, když jeho nahrávku využil domácí obránce nechytatelnou střelou do víka. Definitivní podobu ve skóre stanovil Lochman při našem oslabení proměněním svého samostatného úniku. Na výsledku již nic nezměnila ani série vyloučení v poslední pětiminutovce.