Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 16. 1. 2009 od  
2:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Suchý M., Černý J., Denemarek L., Provazník L., Hodač P., Hruška J., Tuček J., Lochman J., Voslář J., Conk F., Vodička O.

Do zápasu s vedoucím týmem soutěže jsme nastoupili pouze s deseti zdravými hráči a odhodláním nedopustit ostudný výsledek. V úvodu utkání jsme přežili bez větších problémů první oslabení a v 7. minutě z první vážnější akce udeřili, když Voslář vybojoval v rohu puk a důrazný Conk se trefil nad rameno brankáře. V 11. minutě jsme nejdříve neproměnili brejk a z následné akce hosté vyrovnali stav. Do konce třetiny se favorit dostal do vedení 3:1, když dvakrát využil přesilovou hru.
Ve druhé třetině jsme odehráli vynikající partii, kdy jsme akce hostů zachytávali již ve středním pásmu a do výraznějších brankových příležitostí je nepouštěli. Sami jsme se do několika šancí dokázali dostat, ale v koncovce byli bohužel bezzubí. Snížení stavu jsme se dočkali po závaru před brankou hostí a dorážce Hrušky. Soustředěný výkon na hranicích možností týmu přinesl překvapivý stav po 40 odehraných minutách 2:3.
Nástup do třetí třetiny nevyšel podle představ a po závaru v naší třetině se volný chrudimský hráč brankově prosadil a zvýšil vedení hostů na 2:4. Bylo otázkou času, kdy se favoritovi utkání podaří definitivně rozhodnout a kdy dojdou našim klukům síly. Pátou branku jsme inkasovali ve 43. minutě, kdy opět zůstal neobsazený hráč v předbrankovém prostoru a nad ležícího brankáře pohodlně zavěsil. Za další dvě minuty to bylo již 2:6, když rozhodčí uznal branku po dorážce z brankoviště. V naší největší šanci na zkorigování výsledku v přesilovce selhal osamocený Vodička, když z blízka pouze vyprášil betony brankáře. O závěrečný zápis do střelecké listiny se postaral volný obránce hostí v 55. minutě.