Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
sobota 10. 1. 2009 od  
9:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Suchý D., Černý J., Janský L., Vodička O., Hodač P., Chvapil T., Weisser T., Lochman J., Špaček T., Bartoš P., Hruška J., Voslář J., Dörre F., Lopata K., Doležal J., Dušek A., Talavašek L.

V dohrávce prvního kola jsme přivítali tým Opočna. Na tento zápas byli kluci z různých důvodů patřičně nažhaveni a chtěli svého soupeře porazit rozdílem třídy. Za svým cílem rázně vykročili již v první třetině, kdy hlavně díky Špačkovi získali uklidňujicí náskok. Své střelecké představení načal Tomáš v 8. minutě kdy po závaru u branky hostů chytře zadovkou překvapil brankáře. Druhý jeho zásah do černého jsme viděli po přečíslení dvou na jednoho. Takřka vzápětí se o zápletku postaral Vodička, když si srazil kotouč do vlastní sítě a zařídil snížení na 2:1. Třetí brankou Špačka jsme využili přesilovku a šli do vedení 3:1, když si střelec připsal hattrick během osmi a půl minuty. Před koncem třetiny se do té správné branky trefil i Vodička a vedli jsme již 4:1.
O pátou branku v síti chybujícího brankáře hostí se postaral Hruška svým únikem od vlastní modré zakončeném nechytatelnou střelou z kruhu. Následně jsme šli do oslabení které hosté využili po střele od modré a snížili na 5:2. Šestou a sedmou branku v síti hostů vstřelil opět Špaček, když nejdříve využil nabídky zpoza branky od Lochmana a poté v našem oslabení únik této dvojice zakončil střelou do šibenice.
V nástupu do třetí třetiny zvýšil Lochman zasunutím puku zpoza branky již na 8:2. U třetí branky hostů asistoval brankář Suchý, který si nevyjel pro nahozený puk a nechal dojíždějícího útočníka brankově zakončit. Tečí střely od obránce Černého se do střelecké tabulky zapsal také Bartoš a stanovil tak konečné skóre na 9:3.