Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
neděle 4. 1. 2009 od  
3:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novohradský J., Suchý D., Černý J., Chvapil T., Vodička O., Hodač P., Voslář J., Špaček T., Dörre F., Hruška J., Doležal J., Lopata K., Lochman J., Bartoš P.
Zápas na ledě aktuálně třetího týmu tabulky nepřinesl pěkný hokej. Oba týmy se potýkaly s vlastní nepřesností a rychlejší tempo udělal také málokdo. Úvodní pološance na obou stranách pochytali bez problémů oba brankáři a tak jsme na úvodní branku čekali až do 18. minuty, kdy od vlastní modré ujel všem Špaček a zavěsil. Těsně před koncem třetiny vybojoval puk v rohu napadající Dörre a předložil brankovou nabídku volnému Voslářovi, který uklidil puk do odkryté branky.
Úvod druhé třetiny byla z naší strany katastrofa, bez pohybu a důrazu před brankami, jakoby si kluci mysleli že mají již vyhráno, ale opak byl pravdou a po chybách v obraně a pokrývání soupeře před brankou darovali domácím po dvou dorážkách vyrovnání na 2:2. Do vedení 3:2 jsme se dostali po brejku Lochmana a následně využili přesilovku, když samostatnou akcí se prezentoval Špaček a jeho nahození propadlo brankáři za brankovou čáru.
Třetí část hry žádné zlepšení předváděného výkonu nepřinesla a poté co jsme v 50. minutě inkasovali branku na 4:3 naše hra upadla do hluboké deprese. S patřičnou dávkou štěstí podpořenou dobrým výkonem obou našich brankářů jsme nakonec vydřené vítězství uhájili a připsali si dva body do tabulky, kde prozatím držíme druhé místo.