Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 2. 1. 2009 od  
0:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:2

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Suchý M., Černý J., Šoula M., Provazník L., Hodač P., Dočkal M., Tuček J., Dvořák M., Hruška J., Špaček T., Voslář J., Chvapil T., Doležal J.

Druhou polovinu soutěže jsme zahájili utkáním se soupeřem z Lomnice, kde jsme v prvním kole prohráli 0:8. Obě utkání skončila podobným výsledkem a také po podobném průběhu.
V první třetině jsme ještě stíhali se soupeřem bruslit a úspěšně narušovat jejich akce již v zárodku. Do první vážnější šance se hosté dostali až v 8. minutě po přečíslení 3 na 2 a jejich zakončení lehce olízlo tyčku naší branky. Úvodní branku jsme viděli ve 13.minutě, když po závaru před naší brankou Černý nezablokoval protihráče a ten dostal kotouč do naší sítě. Takřka okamžitě jsme mohli srovnat stav, když zůstali osamoceni před brankářem Voslář s Hruškou, ale Voslářova slaboučká polostřela hostujícího gólmana ze sna strašit nebude.
Ve druhé třetině jsme nejdříve ubránili zbytek oslabení z první třetiny, ale následně inkasovali druhou branku když po závaru v třetině zůstal u tyčky zcela nepokrytý hráč. Od té chvíle na tři kompletní pětky hrající hosté ovládli led a svým rychlým pohybem a důrazem v osobních soubojích nedali našemu týmu šanci na úspěch. Třetí úder jsme inkasovali v naší přesilovce když nebruslícího Provazníka obral o puk napadající útočník a střelou pod horní tyčku nedal šanci ani brankáři Suchému. Teprve ve 33. minutě si hostující brankář připsal také vážnější zákrok, když vytáhl nad horní tyčku střelu Dočkala z prostoru mezi kruhy. V závěru třetiny jsme hráli v oslabení a nejdříve si několik úspěšných brankářských zákroků připsali Šoula s Provazníkem, ale nakonec se hosté prosadili po dorážce a do kabin šli s pohodlným vedením 4:0.
Ani třetí třetina neřinesla změnu hry, hosté dominovali ve všech směrech a po našich chybách ještě navýšili skóre. Nejdříve opět při naší přesilovce, když ve středním pásmu Hruška pouze odrazil puk na najetého hráče lomnických, ten přebruslil vše a v zakončení nezaváhal - 0:5. Šance na zkorigování výsledku a vstřelení alespoň čestné branky se naskytla v 50. minutě, ale Dočkal, Špaček ani Dvořák nedokázali ležícího brankáře překonat. Opět chyběl důraz v zakončení a ten čas než si zpracují puk na hokejce... O šestou branku v naší brance se přičinil Šoula, když zbytečně propadl na obranné modré a najetý útočník blafákem podlně zvýšil vedení hostů. V závěru utkání zbytečně oslabil tým Voslář, když místo nahrávky na najíždějící spoluhráče nesmysně vyhodil kotouč na naši střídačku a v nastalém oslabení nejdříve únik dvojice Dvořák Tuček hosté zastavili (faulem?) a následný brejk brankově zakončili.