Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga
neděle 21. 12. 2008 od  
0:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Luštinec P., Dostálek O., Hloušek P., Christ M., Řezníček J., Tomášek F., Šesták J., Hloušek M., Hofman M., Vinopal C., Kudr J., Smutný L., Jirousek L., Knížek T., Kubín P., Kosina O., Stříteský M., Erban Z.


SK Třebechovice - HC Wikov Hronov 0:4 (0:1, 0:0, 0:3)

Branky Hronova: Kozák, Hajník, Fiedler, Šakarov

Rozhodčí: Mahač - Horák,Votroubek
Diváci : 230
Vyloučení 8:6 Využití 0 : 1

Slovo trenéra Řeháka:
Hned v úvodu utkání jsme obdrželi branku, která nás znervózněla. Po zbytek třetiny a ve třetině druhé jsme se soupeřem drželi krok. Ve třetí třetině nás soupeř potrestal vstřelením třech branek a zápas rozhodl ve svůj prospěch. Utkání nebylo tak jednoznačné, jak vypadá výsledek, ale nedáme branku. Za realizační tým přeji hráčům hezké vánoční svátky a věříme, že po vánoční pauze vykročíme lépe a nový rok nám přinese více štěstí!

V zápase, který rozhodoval o účasti našeho týmu v první pětici, jsme nebyli úspěšní a poprvé od začátku soutěže se nám nepodařilo ani jednou překonat hostujícího brankáře. Hosté se v první třetině ujali vedení v čase 2:17. Naší odpovědí byla nastřelená tyčka a břevno branky hostujícího týmu. Ve druhé části zápasu jsme měli soustavný tlak, několikrát jsme uzavřeli hosty v jejich obranné třetině, ale bez vstřelení branky. Rovněž třetí třetina začala naším náporem. Pak přišlo pravidlo nedáš-dostaneš k naplnění. V čase 51:07 zvýšili hosté na dvoubrankový rozdíl. Třetí branku jsme obdrželi při našem oslabení v čase 52:02 dorážkou z bezprostřední vzdálenosti od branky. Poslední branka utkání padla do naší sítě v čase 58:56 do pravého horního růžku. Do konce první části zbývá sehrát ještě dva zápasy. Věřme, že se nám podaří změnit nepříznivou bilanci. Do nového roku všem přátelům nejrychlejší kolektivní hry na světě hodně zdraví!