Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
sobota 20. 12. 2008 od  
2:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:2

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Janský L., Vodička O., Hodač P., Lopata K., Špaček T., Chvapil T., Voslář J., Doležal J., Bartoš P., Hruška J., Weisser T.

Suveréní soupeř z Lomnice přivezl na náš led svoji plnou zbroj a náš oslabený tým přehrávali ve všech směrech. Do vedení pomohl soupeři Černý svojí hrubkou ve středním pásmu ve 4. minutě při naší přesilovce 5 na 3 !!! Za celou třetinu jsme se do žádných šancí nedostali a to jsme hráli několik přesilovek. Na náš zmar se nemohl dívat asi bek hostů a zařídil vyrovnání, když si do vlastní branky srazil nahrávku Hrušky.
Ve druhé třetině se naše hra nezlepšila a hosté šli zaslouženě do dvoubrankového vedení po podobných akcích, když jsme je nechali nadvakrát dorážet střelu od modré. Když už jsme se do nějakých akcí dostali, jako např. dvakrát Bartoš, tak jsme buďto ani nestačili vystřelit, nebo to byla slabá střela do brankáře.
Kdo čekal že se naše hra pozvedne alespoň ve třetí třetině byl zklamán. Předváděná hra byla žalostná a můžeme poděkovat brankáři Novohradskému, že soupeř nevedl výraznějším rozdílem. Ani on ale nedokázal zabránit čtvrté brance v síti, když o dvě hlavy větší lomnický hráč přetlačil po vhazování Weissera s Janským. Naděje svitla 10 minut před koncem, když Doležal zachytil na modré vyhození hostujícího obránce a jeho střela propadla za záda brankáře. Veškeré naše akcie propadli ale v 54. minutě v naší přesilovce, když Bartoš nahrál soupeři na hůl a ten našel úplně volného spoluhráče před brankou a za stavu 2:5 bylo hotovo.