Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 19. 12. 2008 od  
9:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Suchý M., Černý J., Provazník L., Vodička O., Hodač P., Dočkal M., Doležal J., Dvořák M., Chvapil T., Špaček T., Voslář J.
Do zápasu ve Vrchlabí jsme vstoupili pouze s 10 skoro zdravými hráči a obavou aby se neopakoval Náchod. Již v 16 vteřině utkání šli domácí do vedení, když Doležal nechal domácího hráče v klidu jezdit v obranné třetině a zakončit. V naší první šanci bohužel Dočkal v ideální střelecké pozici minul nahrávku. Šance na vyrovnání byla i v 5. minutě, když Špaček prokličkoval až do zakončení, ale slabá střela do brankáře vše zhatila. Vyrovnání stavu na 1:1 jsme se dočkali po střele Doležala a následné dorážce Dvořáka. Těsně před koncem třetiny jsme hráli v 6-ti a v následném oslabení měli kliku, když po zmatku před naší brankou dorážka skončila na tyčce.
V dohrávaném oslabení z první třetiny jsme už takové štěstí neměli a po dorážce Vodičkou neporytého domácího hráče prohrávali 1:2. Následná série vyloučení na obou stranách přinesla nejdříve naše vyrovnání, když po vhazování rychlou střelou po ledě využil naší přesilovku 4 na 3 opět Dvořák, ale pak při pokračující klasické přesilovce jsme inkasovali na 2:3, když hru dva na dva nezvládli Hodač s Černým. Až do 38. minuty jsme drželi nadějný stav, ale konec třetiny nevyšel. Nejdříve Doležal opět neobsadil hráče ve střelecké pozici - 2:4 a v poslední minutě nikdo nedokázal zastavit rozjetého soupeře ze středního pásma - 2:5 a za pár vteřin opět nekrytý hráč prostřelil brankáře Suchého mezi nohy a do kabin se šlo za stavu 2:6.
Také ve třetí třetině jsme dlouho drželi domácí bez vstřelené branky, ale bohužel ani my jsme se do žádné výraznější akce již nedostali. A tak nebýt posledních tří minut ve kterých jsme zbytečně inkasovali další tři branky, mohli jsme být relativně spokojeni. Navzdory problémům se sestavou kluci neodehráli vůbec špatné utkání a v určitých fázích utkání byli domácímu týmu rovným soupeřem.