Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
neděle 14. 12. 2008 od  
5:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Suchý D., Černý J., Janský L., Vodička O., Hodač P., Denemarek L., Voslář J., Špaček T., Dušek A., Chvapil T., Doležal J., Bartoš P., Hruška J., Weisser T.
Soboj v Jaroměři byl pro většinu hráčů třetím mistrovským utkáním ve třech dnech a jak se ukázalo je to ně asi moc. Když vezmeme v úvahu jejich píli a pracovitost v tréninkovém procesu není se co divit, že takovýto zápřah nezvládají.
Utkání zahájil Špaček neproměněným samostatným nájezdem a odstartoval tak naší střeleckou nemohoucnost. Domácí tým se ujal vedení první střelou na branku, když Chvapilem neobsazený obránce prostřelil brankáře Suchého po ledě mezi nohy. Vyrovnání měl na své vypůjčené holi Doležal, ale z prostoru mezi kruhy branku přestřelil. Do dvoubrankového vedení se domácí dostali po hrubce Černého, když po zasekávačce na modré přišel o puk a také druhá střela skončila v naší síti. Následně již tak zraněním oslabený tým dostal další ránu, když přišel na delší dobu o kapitána Denemarka, kterého vystřelený kotouč trefil do ruky a odnesl to zlomený prst.
I ve druhé třetině jsme své náznaky šancí nedokázali proměnit, částečně výkonem jaroměřského brankáře, ale hlavně svojí nepřesností a nedůrazem. Třetí branku jsme inkasovali ve 27. minutě při zbytečném oslabení, když nahozený puk ze středního pásma propadl mezi nohy Suchého. Těsně před polovinou utkání přišla další potrestaná hrubka, poté co Hruška v obranném pásmu od mantinelu nahrál na střed hřiště soupeři.
Ve třetí třetině jsme se pokoušeli zkorigovat výsledek stažením hry na 9 starších a zkušenějších hráčů. Ti si sice dokázali vytvořit optickou převahu, ale do žádných výraznějších brankových příležitostí je domácí tým nepustil a se střelami ze střední a větší vzdálenosti si bez problémů poradil domácí brankář. Definitivní rozhodnutí přišlo ve 47. minutě, když za zády naší obrany zůstal domácí útočník a bez problémů svůj brejk brankově zakončil. Když už jsme se branky konečně dočkali také my po střele Černého od modré, tak ji pan rozhodčí neuznal pro údajné postavení Doležala v brankovišti. Kosmetickou úpravu stavu jsme tak viděli až v 56. minutě, když u hrazení vybojoval kotouč Hruška a svůj výpad zakončil úspěšným blafákem kterým přelstil náhradního brankáře domácích.