Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Žákovská liga SŽ
sobota 13. 12. 2008 od  
8:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Suchý D., Černý J., Janský L., Weisser T., Hodač P., Vodička O., Denemarek L., Dušek A., Špaček T., Lochman J., Chvapil T., Doležal J., Bartoš P., Hruška J., Voslář J., Lopata K., Talavašek L.

Utkání s hronovským výběrem jsme začali náporem a úvodní brankou na sklonku první minuty, kdy zůstal u tyčky volný Dušek a střelou pod horní tyčku otevřel skóre. To byl ale bohužel na dlouhou dobu jediný pozitvní jev. Hosté vyrovnali v 7. minutě, když Černý prohrál souboj u mantinelu s o hlavu menším protihráčem a z první střely na branku jsme inkasovali. Jinak jsme soupeře nedokázali přehrát a i když jsme měli optickou převahu, tak hosté bez problémů narušovali naší snahu a když se přidají chyby v rozehrávce, kterých jsme se dopouštěli není divu, že hra a stav byl vyrovnaný. Vedení jsme se ujali po dorážce střely od modré.
Do druhé třetiny jsme šli v přesilovce, kterou výtečně sehráli Černý se Špačkem, ale bez gólového efektu. Na 3:1 jsme zvýšili po kombinaci Špačka s Lochmanem, ale za několik vteřin to bylo opět o jednu branku, když na hronovského útočníka nestačil bruslařsky Weisser. Na rozdíl dvou branek jsme opět odskočili po kombinaci dvojice Špaček Lochman a střele z prostoru kruhů. Poté zbytečně fauloval Hruška a hosté nabídnutou příležitost využili a úplně volný hráč před brankou snížil na 4:3.
Úvodní pětiminutovka třetí třetiny to byla z naší strany absolutní hrůza. Nejdříve Černý nahrával na modrou na obsazeného Lochmana a po ztrátě puku zůstal neobsazený hráč u zadní tyčky a srovnal stav, poté Vodička v rohu ztratil puk a mezi kruhy najetý hronovský hráč otočil skóre. Až poté se domácí hráči probrali a přitiskli hosty v jejich obranné třetině. Vyrovnání stavu zařídila opět dvojice Lochman se Špačkem, když se trefil druhý jmenovaný střelou z první po ledě k tyči. Vedení na naši stranu strhl svojí první brankou Lopata, když po vhazování plácl do puku a ten skončil u vzdálenější tyčky. Na 7:5 zvýšil Vodička, když na modré zachytil hronovské vyhození, nabruslil si do lepší střelecké pozice a střelou tahákem trefil přesně. O osmou branku v síti jinak velmi dobře chytajícího hronovského brankáře se postaral Hruška svým obávaným golfem od modré. Zisk dvou bodů je ale asi jediným pozitivem tohoto utkání, jinak se na naši hru moc dívat nešlo, o jistotě v brance si můžeme nechat také zdát a navíc jsme přišli o Lochmana, který utkání nedohrál po krosčeku u hrazení a pohmožděném ramenu.