Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 12. 12. 2008 od  
1:14

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Suchý M., Černý J., Denemarek L., Vodička O., Hodač P., Lochman J., Špaček T., Voslář J., Chvapil T., Provazník L., Dvořák M., Hruška J., Conk F., Doležal J.

Do utkání se soupeřem z pardubického kraje jsme nastoupili výhradně s hráči ročníku 1993 a 1994. To skutečský tým měl k dispozici 11 hráčů do pole, ale až na jednu vyjímku všichni narozeni v roce 1992 a jejich fyzická převaha byla znát již od úvodu. Do vedení se hosté dostali velmi lacino, když již ve 3. minutě si brankář Suchý srazil nahození za svá záda. Také druhou branku si Suchý vsítil sám, když v polovině třetiny nahození od zadního mantinelu skončilo za brankovou čárou. Třetí úder jsme inkasovali z prvního oslabení poté, co jsme nechali soupeře vyjet z rohu kluziště a v klidu zakončit. Z několika šancí v této třetině jsme netrefili branku, nebo zakončili slabou střelou do brankáře.
Ve druhé třetině se převaha hostujícího týmu projevila výrazně i brankově, naši hráči kupili chybu za chybou obvzláště ve své obranné třetině a v pokrývání hráčů v předbrankovém prostoru a skóre hrozivě narůstalo. V této třetině jsme se takřka nedostali do útočného pásma a bohužel se omezili pouze na vyhazování kotouče na zakázané uvolnění.
Ve třetí třetině již nebylo o co hrát, snad jedině kolik ještě inkasujeme branek a zda se podaří hostujícímu brankáři udržet čisté konto. To mu ale nepovedlo, jelikož se brankově dokázal prosadit Dvořák, jediný náš hráč který rychlostně jakžtakž stačil skutečským hráčům.