Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 4. 1. 2017 od 18:00
7:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:4
Střelba: 37:38
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Souček D., Kostka V., Hendrich J., Marša K., Hornyš P., Junek L., Seidl T., Hubáček J., Wolf J., Drašnar T., Bartoň M., Šeda V., Bohdanecký J., Špička J., Tuček J.

HC Wikov Hronov
Karban (6. Kubeček) - Podzimek, Mlateček, Franců, Štelzig, Dostál - Petr, Fišer, Glos, Dudadík, Jurča, Vítek, Exner, Šejnoha

Z úvodního zápasu roku 2017 jsme vydolovali tři body

Do prvního zápasu po vánoční pauze jsme vstoupili velice dobře a z první vážnější šance se dostali do vedení. Maršovu střelu za modrou vyrazil Karban pouze před sebe a dojíždějící Bartoň se prosadil bekhendovou dorážkou. Poté jsme bez úhony přestáli první vyloučení v zápase a v 6. minutě získali dvoubrankový náskok. Za vyhozeným kotoučem z vlastní třetiny se vydal Tuček, přetlačil v souboji hostujícího obránce a poté střelou od levého mantinelu překvapil Karbana. Hosté vystřídali brankáře a vrhli se do útoku. Po vyšachování obrany již kotouč směřoval do branky, ale na poslední chvíli dokázal Petrů zasáhnout holí. Ve 12. minutě se do přečíslení dostala dvojice Wolf s Hubáčkem a sehráli to znamenitě, Wolf zvyšoval již na 3:0. Poté jsme trochu ustoupili od aktivního napadání a hosté to využili ke snížení, Fišer dostal prostor najet si do pásma až na kruh pro vhazování a jeho střelu zpoza obránce zastavila až síťka. V závěru třetiny měl ještě branku na holi Bartoň, ale Kubeček dokázal jeho pokus vytěsnit mimo tři tyče.
Ve druhé třetině jsme sledovali hokej plný chyb v pokrývání středního pásma a oba týmy dost často jezdili do přečíslení. Hosté viditelně přidali na pohybu a hru opticky minimálně vyrovnali. Ve 32. minutě jsme v krátkém sledu viděli dvě branky. Nejdříve jsme v útočné třetině vyhráli několik soubojů u mantinelu a poté Seidlovu nabídku využil na brankovišti volný Hubáček a jednoduše uklidil kotouč do prázdné. Ihned po vhazování překvapil domácího brankáře pokus Glose a za 6 vteřin hosté snížili na 4:2. Ve 37. minutě se hosté dostali na kontakt, naše propadnutí v útočném pásmu a následné přečíslení využil dorážkou Dudadík.
V nástupu do třetího dějství zachytil Marša u mantinelu pokus o založení protiútoku a jeho nahození na branku poté Bartoň jednoduše uklidil do prázdné branky. V 51. minutě jsme nepokryli hostující hráče v obranné třetině a i pro zakončujícího Šejnohu nebyl problém zakončit do opuštěné branky. Naše odpověď netrvala moc dlouho, Bohdanecký svým napadáním vybojoval kotouč v útočném pásmu a jeho bekhendový pokus propadl Kubečkovi mezi rukou a tělem. O závěrečnou branku se postarala dvojice Wolf, Drašnar která se dostala do rychlého přečíslení a zakončující T. Drašnar se trefil přesně pod horní tyčku. Na výsledku již nezměnila nic ani naprosto zbytečná dvě vyloučení domácích hráčů v posledních 4 minutách zápasu.

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Úvodní utkání nového roku bylo plné chyb z obou stran. Za stavu 3:0 jsme k zápasu přistoupili dost profesorsky a hostující tým toho využil ke snížení. Poté jsme opět odskočili do tříbrankového vedení, ale ihned po rozehrání zbytečně inkasovali lacinou branku. Hráči znervózněli, ale i hosté ve snaze o vyrovnání vyrobili pár chyb, z kterých jsme dokázali vytěžit další tři branky a dotáhli zápas do vítězného konce.