Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajský přebor
pátek 14. 11. 2008 od  
2:15

Statistiky zápasu

Vyloučení:
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novohradský J., Černý J., Hodač P., Vodička O., Denemarek L., Šoula M., Provazník L., Dočkal M., Špaček T., Dvořák M., Lochman J., Tuček J., Surý J., Hruška J., Doležal J., Chvapil T., Voslář J.

V prvním utkání na domácím ledě jsme přivítali v okresním derby soupeře z Nového Bydžova. V úvodu utkání se hrál vcelku vyrovnaný hokej, kdy jsme se soupeřem stíhali bruslit a i v osobních soubojích jsme nezůstávali pozadu. Po jednom takovémto vyhraném souboji na útočné modré čáře jsme se dokonce dostali do vedení, když tváří v tvář s brankářem nezaváhal Chvapil. Bohužel jsme se z vedení neradovali dlouho, protože po půl minutě po prohraném souboji na naší útočné modré hosté vyrovnali, když nahozený puk hostující útočník ze vzduchu tečoval za záda brankáře Novohradského. Také druhou branku jsme obdrželi, když jsme nevyhráli osobní souboj v útočné třetině a nechali ujet hostujícího hráče. Od této doby jsme opět kupili chybu za chybou v pokrývání hráčů v obranné třetině a nechali lépe bruslící hosty zakončovat. V poslední pětiminutovce první třetiny jsme obdrželi další čtyři branky a bylo o vítězi rozhodnuto.
Druhá třetina byla asi nejvyrovnanější ze všech zápasů co jsme v této kategorii odehráli, ale opět jsme nedokázali proměnit naše náznaky šancí, jako např. únik dvojice Dvořák, Dočkal, kdy druhý jmenovaný zakončil do brankáře a vzápětí hosté stejnou situaci bez problémů brankově zakončit dokázali. Průběžný stav jsme zkorigovali při hře 4 na 4, kdy vzorově za brankou zabojoval Dvořák a Špaček posunul na úplně volného Hodače, který střelou z první prostřelil hostujícího brankáře.
Třetí třetinu jsme opět zahájili neproměněnou šancí Tučka se Surým v brejku a dostávali velmi laciné branky. Bohužel jsme se také nevyvarovali zbytečným faulům vyplývajícím z lepšího pohybu soupeře a poslední pětiminutovku jsme odehráli v takřka permanentním oslabení.
Co říci závěrem, hosté nás převyšovali v bruslení, důrazu, technice a využívání svých šancí, ale kluci se oproti minulému zápasu alespoň snažili a bojovali co jim síly stačili.