Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Liga mladších žáků
sobota 11. 10. 2014 od 09:00
12:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:0:0
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0
První zápas na domácí půdě přinesl s sebou i velkou změnu ve složení týmu. Do sestavy Třebechovic se zapojilo pět posil z pardubických mladších žáků, což dovolilo týmu hrát poprvé v sezóně na tři kompletní pětky. Nástup do zápasu vyšel domácím skvěle, po první třetině svítil stav 8:1, hráči se předháněli, kdo dá více gólů a vypadlo to na jasný debakl. Bohužel zlom přišel hned v prvních vteřinách druhé části, kdy hned z úvodního buly projel soupeřův centr skrz obranu a vsítil branku. Třebechovice, jako by v tu chvíli ztratili o hru zájem, každý hráč hrál pouze sám za sebe, bez nahrávek, navíc s častými chybami. Konečné skóre 12:7 není nic lichotivého, vzhledem k tomu, jak vypadala hra v první třetině a i domácí hráči po skončení zápasu, místo oslav vítězství, pouze lehce zatleskali divákům a odjeli do kabin, kde se pochvaly rozhodně nedočkali...

Slovo trenéra:
Nejhorší výkon týmu v letošní sezóně. Bohužel zavedeme zřejmě jiný přístup k hráčům, aby si uvědomili, že zápas má bych vyvrcholením celého týdne tréninků, příprav a prodání všeho, co se na trénincích učí. A ne veřejné bruslení po obědě. Nejvíce mě zklamala 1. pětka, kde ti kluci mají být pro ostatní příkladem, burcovat tým, hecovat sebe i spoluhráče. Nicméně hrát budou při zápasech ti, co si to zaslouží a hrát chtějí - ať už jsou na tom hokejově dobře nebo o něco hůř než ostatní. Frajírci, co si v deseti letech myslí, že hrají už NHL, nemají v týmu co dělat.

Slovo vedoucího týmu:
Po organizační stránce děkuji všem, kteří pomáhali s organizování prvního zápasu doma. Někteří funkce organizátorů a zdravotníků vykonávali úplně poprvé a šlo jim to moc dobře. Maminkám děkuji za vyprání a dodání dresů. Jsem velice rád, že nás posílili kluci z Pardubic. Jaké bylo mé překvapení, když jsem v 7:45 viděl jakési kluky v červeném, kteří se již rozcvičovali. Pevně věřím, že se náš tým připojí k tomuto velmi zodpovědnému přístupu k hokeji. Dále velice kladně hodnotím skutečnost, že máme konečně dva brankáře. Zvýšená snaha o podání co nejlepšího výkonu u brankářů byla viditelná. Věřím, že zdravá konkurence bude působit na všechny členy týmu. Trenér se jasně vyjádřil k průběhu zápasu. Já pouze lituji, že se z časových důvodů nevyrazilo v plné výzbroji běhat schody. Příště tento zážitek našim mladým sportovcům dozajista zařídíme!!!