Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Liga mladších žáků
sobota 4. 10. 2014 od 10:30
4:12

Statistiky zápasu

Vyloučení:0:0
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0
Třebechovice po nevydařeném prvním zápasu přijeli s jedenácti hráči do Nové Paky silně namotivováni na zisk prvních bodů do tabulky. Začátek utkání byl zcela v režii hráčů Třebechovic a hrálo se téměř celou dobu v obraném pásmu Nové Paky. Bohužel z obrovského tlaku se dlouhou dobu nezrodil žádný gól, naopak domácí z první šance ihned těžili a šli do vedení. Dosti nervózní první třetina ve znamení neproměněných pokusů třebechovických hráčů a naopak veškeré proměněné šance domácích, měla za následek vyrovnaný stav a přibývající nervozitu na hokejkách třebechovických střelců. Naštěstí ve druhé třetině, zásluhou prvních pěti minut, odskočily Třebechovice na rozdíl třech branek, což vneslo klid a pohodu do týmu, který si nakonec odvezl značné a zasloužené vítezství.

Slovo trenéra:
Povinné vítězství. Bohužel po nervózní první třetině, přišel najednou gólový příděl, který sice na jednu stranu zajistil vítězství, ale na druhou stranu kluci propadli uspokojení a zápas odehráli ve velice pohodlném a vlažném tempu, spokojen jsem nebyl.

Slovo vedoucího týmu:
Po včasném příjezdu nás všech jsme zvažovali, zda se bude plavat či hrát na kolečkových bruslích? Nakonec neuvěřitelně led byl, ale dále se kazilo, co se pokazit mohlo. Pozdní příchod rozhodčích, nefunkční časomíra, „uvařená“ rolba. Na organizátory se však nezlobíme, neb zápas se odehrál v regulérních podmínkách a dozajista máme všichni pochopení pro takovéto situace. Před zápasem dále probíhalo hlasování rodičů o Jirkovi F. a jeho klucích. Závěr hlasování akceptoval Jirka F. i vedení oddílu. Výhru si kluci zasloužili a hlavně jí potřebovali pro podporu sebevědomí, hrát však mohli lépe.