Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Liga mladších žáků
sobota 20. 9. 2014 od 10:00
23:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:0:0
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0
Domácí vlétli do zápasu ve vysokém tempu a během pár minut si vypracovali pohodlný náskok pěti gólů, jímž donutili třebechovickou střídačku k time outu. Do konce 1. třetiny byl k vidění jednostranný hokej a šance domácích vrcholily vždy přesným zakončením a změnou ukazatele skóre. Ve druhé třetině Jaroměř lehce polevila a dala střelecky čuchnout i hostujícímu celku, který najednou začal bruslit rychleji, hrát agresivněji, přibývalo i šancí, nicméně na gól se třebechovičtí nadřeli daleko více než domácí borci. Po přestávce přišel na led z třebechovické kabiny zcela jiný tým. Hra se přinejmenším vyrovnala, lajny Třebechovic dostávali Jaroměř pod tlak, k vidění byly i krásné osobní souboje, kombinace a i zlepšený výkon brankáře Voříška přispěl k lepšímu hernímu projevu Třebechovic. Nicméně domácí celek pohodlný náskok z předchozích dvou třetin udržel a připsal si vysoké vítězství.

Slovo trenéra:
Myslím, že kluci měli obrovský respekt ze soupeře, jehož kvalitu dokazují i přípravné zápasy. Bohužel až poté, co kluci zjistili, že se dá hrát se soupeřem vyrovnaný hokej, se začalo hrát na obě brány. Škoda, že se nehrálo o dvě třetiny více, protože bojovnost dětí ve druhé polovině zápasu byla úžasná a jsem moc rád že jsem se přesvědčil, že hokej hrát umíme

Slovo vedoucího týmu:
Po organizační stránce bylo vše perfektně připraveno. Včasný příjezd, řádná rozcvička. Za velkou chybu považuji to, že proti nám nastoupili naši kmenoví hráči, kteří hostují u soupeře. Nevím, co při zápase prožívali naši mladí hokejisté, ale i já jsem měl vážný problém se vyrovnat s tím, že proti nám hrají „naši“ Jura a Vašík. Prostě bylo to takové divné a neobvyklé. Za bojovnost, výdrž a statečnost musím našim klukům poděkovat a pochválit je!!!