Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
18.09.2022 - A tým

První přípravný zápas rozhodla druhá třetina

Krajská liga Královéhradeckého a Pardubického kraje
neděle 18. 9. 2022 od 16:30
5:2

1:1, 3:0, 1:1

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 14. Vaňát (Borovec), 34. Vaňát (Reichmann), 35. Dvořák (Veselý, Šťastný), 40. Prouza (Vaňát, Reichmann), 52. Šťastný (Vitebský) - 2. Sajdl (Zahradník), 53. Javůrek (Šeda, Drašnar)

Vyloučení: 7:6
Využití: 2:0
Oslabení: 0:0

Rozhodčí: Pecha - Brož, Vlček

Střely na branku: 37:36

Sestavy

TJ Spartak Nové Město n.M.

Biegl - Klust, Borovec, Mert, Vitebský, Dufek, Dvořák, Vaňát, Prouza, Reichmann, Veselý, Řehák, Lelka, Šťastný, Pohl, Petr

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů - Kellner, Kostka, Mlateček, Plíhal, Souček, Dittrich - Jušta, Menyhárt, Hanousek - Netušil, Zahradník, Sajdl - Šeda, Drašnar J., Javůrek

V úvodu utkání jsme se ujali vedení, ale poté měl více ze hry domácí tým. Postupně jsme hru vyrovnali a vytvářeli si i šance, ty zůstaly ale bez využití. Domácí využili naše zaváhání po buly ke srovnání stavu, do kabin se šlo za stavu 1:1. Na začátku druhé třetiny jsme promrhali několik po sobě jdoucích přesilovek, to domácí si počínali lépe a po dvou proměněných přesilovkách a jedné potrestané hrubce při rozehrávce získali tříbrankový rozdíl. Naše šance zůstaly opět nevyužity. V závěrečné třetině padlo na každé straně po jedné brance, domácí tak zaslouženě zvítězili.


Fotografie ze zápasu: https://omero.rajce.idnes.cz/TJ_Spartak_Nove_Mesto...


Ohlasy trenérů

Jaroslav Kudrna, trenér mužstva:
Na můj vkus pojal soupeř zápas dost vyhecovaně, bylo na něm znát, že je rozehranější a má už za sebou nějaké zápasy. Naše souhra, kondice a klid na hokejce ještě není na takové úrovni abychom mohli pomýšlet na výhru. Ve středu je odveta na domácím ledě, každý zápas se teď hodí a snad se sejdeme i kompletnější sestavě.