Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
17.11.2021 - A tým

V derby tentokrát šťastnější Nový Bydžov

Krajská liga mužů
středa 17. 11. 2021 od 18:00
5:6

1:2, 4:3, 0:1

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 15. Šeda (Menyhárt), 23. Drašnar J. (Beránek), 34. Jušta (Wolf), 36. Hanousek (Drašnar T., Jušta), 39. Menyhárt (Šeda) - 3. Chára (Eis, Kubišta), 13. Postolka, 26. Eis (Jebavý, Němec), 31. Kubišta (Nedbal, Chára), 35. Novák (Jebavý), 55. Černý (Postolka, Pilný)

Vyloučení: 3:4, navíc TS (Jebavý neproměnil), Jušta OT
Využití: 0:0
Oslabení: 0:0

Rozhodčí: Machač - Kareš, Plodek

Střely na branku: 36:36

Diváci: 95

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Kouba (31. Petrů) - Kostka, Hanousek, Plíhal, Mlateček, Dittrich, Podzimek - Wolf, Drašnar T., Jušta - Menyhárt, Matouš Šeda - Beránek, Drašnar J., Lochman - Javůrek

Stadion Nový Bydžov
Dřínovský (41. Veselý) - Nedbal, Malý, Bezděk, Březák, Štěpán, Novák - Chára, Kubišta, Eis, Černý, Hlaváček, Pilný, Němec, Jebavý, Postolka

Úvod utkání vyšel lépe hostujícímu týmu a již ve 3. minutě šel do vedení, když na brankovišti dostal prostor k zakončení nedůrazně pokrytý střelec Chára. Ve 13. minutě byl rozdíl dvoubrankový, naši rozehrávku zpoza branky zachytil na modré na hranici vysoké hole Postolka, jeho prudká střela z mezikruží vymetla pavučiny Koubovi branky. V následující minutě jsme opět nedostali kotouč ze třetiny a od další pohromy nás zachránila tyčka branky. V 15. minutě jsme se dostali do přečíslení 2 na 1, zakončení na sebe vzal Šeda a bekhendovým pokusem překonal mladíčka Dřínovského v hostující brance. Následně jsme přestáli bez úhony první oslabení v zápase, do největší šance jsme se paradoxně dostali my, Beránek ale brankáře hostí nepřekonal.
Do druhé třetiny jsme si přenesli výhodu o jednoho muže v poli, ale ani nám se přesilovka nepovedla. Ve 23. minutě jsme dokázali srovnat stav, po zachycení rozehrávky a následném přečíslení 3 na 1 využil střelou z mezikruží Jakub Drašnar. Ve 26. minutě jsme bohužel podobné přečíslení nabídli na oplátku hostům my a Eis střelou z kruhu pro vhazování strhl vedení opět na hostující stranu. V polovině utkání zapadlo nahození od modré mezi nohy brankáře, lehkou tečí Kubišta ukončil působení Kouby v dnešním utkání. Ve 34. minutě se trefil výstavní ranou z pravého kruhu Jušta a snížil na 3:4. V následující minutě Novák od modré nahodil plachtící kotouč na branku, k překvapení všech skončil až za zády brankáře Petrů, který měl zakrytý výhled. Za další minutu jsme vstřelili kontaktní branku, Hanousek nejdříve zatáhl po křídle kotouč do útočného pásma a poté se dostal i k brankové dorážce z brankoviště. Ve 39. minutě se nám podařilo opět vyrovnat, po vyhraném souboji u hrazení za brankou se prosadil střelou k tyčce navrátilec do sestavy Menyhárt.
Také do třetí třetiny jsme si přenesli část přesilové hry, bohužel opět bez využití, pár zákroků si připsal Veselý, který nahradil Dřínovského. Oba týmy hráli o poznání opatrnější a zodpovědnější hokej, než při přestřelce ve druhém dějství, ale i tak se bylo na co dívat a přítomným divákům se musel hokej líbit. V 53. minutě jsme měli výhodu přesilové hry, skoro celé dvě minuty jsme hosty svírali v útočném pásmu, ale vedoucí branku vstřelit se nepovedlo. A když už byli hosté v plném počtu, tak po naší ztrátě kotouče na útočné modré a po rychlém výpadu střílel přesně Černý. V 57. minutě se blýskl Petrů, když takřka zázračně holí zlikvidoval zakončení Kubišty do poloprázdné branky a udržel naděje na vyrovnání a zisk nějakého bodu. V 59. minutě bylo nařízeno trestné střílení po faulu na unikajícího hráče, Jebavý sice kotouč za brankovou čáru dostal, ale v rozporu s pravidly a stav se neměnil. Poté jsme byli posláni do oslabení za opakující se chybné vhazování. I přesto jsme se pokusili o zázrak a poté co se dostali do útočné třetiny odvolali brankáře. Navíc i hosté se provinili proti pravidlům a posledních 10 vteřin jsme při power-play měli výhodu o jednoho muže, ale čas na vyrovnání byl příliš krátký a tak si hosté po divokém průběhu zápasu odvážejí všechny body do tabulky.




Ohlasy trenérů

Josef Lochman, trenér mužstva:
I přes prohru musím poděkovat týmu za předvedený výkon, kdy jsme v celém zápase nebyli horším týmem. Bohužel jsme obdrželi o jednu branku více, než jsme byli schopni vstřelit a je jedno, že min. dvě branky byli z kategorie nešťastných.